No niin! Tästäköhän se sitten lähtee..ihka ensimmäinen blogini! Aika näyttänee mitä se tuo tullessaan saako tämä päänuppi helpotusta kun kirjoittaa ajatuksia toistenkin ihmeteltäväksi vai jääkö ja loppuuko siihen kunnes taas arki alkaa. On luultavasti lähenevää 40 kympin kriisiä niin kropassa kuin mielen syövereissä..joten klikkallaan tännekin niitä. Olen siis 38 vuotias 4 lapsen (joista 2 kylläkin jo aikuisia) mielestäni normi äitee. Elämme uusioperheen suurta tunteiden täyttämää arkea, kaikkine kiemuraisine monimutkaisine tunteiden sävyttäminä juttuinemme joista varmasti kirjoittelen yllin kyllin kunhan vauhtiin pääsen. Ajatus siis tähän muhinut jo vuosia ja kyseltykin että oisko idistä..eli koittanevat saaha mun facebook päivityksiä jonnekin muualle ;) mutta aamuisella lenkillä päätin että nyt sarvista kiinni ja toimeen.

Todellakin kirjoitustyylini rikkoo kaikkea äidinkielen oppeja vastaan enkä aio edes yrittää muistella oikeinkirjoitusoppeja saati kirjakielellä puhumista..rentona omalla tyylillä vaan mennään sorry siittä..

Katsotaan kuinka ämmän käy saako mitään järkevää aikaiseksi..tuskin mutta pää pääsee purkaan paineitaa..siihen auttanee edessä siintävä laivamatka huomenissa..jeee pitkästä aikaa :D nuorimmat mukaan ja toivotaan että kaikki menee hyvin :)